Åsane CK

Trening

Følgende treningstilbud gjelder for Åsane CK syklister sesongen 2018. Syklister utenfor Åsane CK må gjerne bli med på tur for å oppleve samholdet og treningsgleden Åsane CK kan tilby.

Spinning på NR1 Fitness Åsane:  Mandag og onsdag kl 19.55 - 21.25

Det blir spinning fram til været tilsier at vi sykler ute. Det ryktes også at enkelte medlemmer er å finne på Zwift. Mer info kommer.

 

Ungdomsgruppen

Åsane CK sine ungdomsryttere trener sammen fire ganger i uken. Program og aktivitet varierer fra dag til dag. Ved stort oppmøte deler ofte gruppen seg i to deler, basert på alder og ferdighetsnivå. Som ungdomsrytter er fokus rettet på idrettsglede og mestring av sykkelen. Aktivitetene varierer fra teknisk øvelser i trafikkfrie omgivelser, lek og moro med fart samt heng på halen av veteranfeltet. Åsane CK ønsker alle som ønsker å prøve sykling til å bli med på trening. Treningstilbudet kan variere i henhold til terminliste og ritt. For helt nye ryttere kan spørsmål rettes til Åsane CK via mail på post@aasaneck.com.
Mandager: 18:00 – 19:30
Oppmøte: Stamples Åsane
Tirsdager: 18:00 – 20:00
Oppmøte: Vågsbotn
Onsdag: 18:00 – 19:30
Oppmøte: Slåtthaug idrettsbane
Torsdag: 18:00 – 19:30
Oppmøte: SR – Bank Frydenbøgården

Veterantrening

Åsane CK veteraner trener sammen tre ganger i uken. I perioden mars – juni blir det ført opp utnevnte kapteiner til å lede treningene da oppsamlingen er stor. I perioden etter Bergen – Voss vil treningene gå som normalt, men uten utnevnt kapteiner. Det oppfordres likevel til å stille på trening og organisere seg ved oppmøte. Sykkelsesongen er så mye mer enn Bergen – Voss, og kontinuitet i treningen kjennetegner en god syklist.

Mandag: 19:00

Oppmøte: Stamples Åsane Økt: Intervaller i den beryktede Flaktveitrunden. Hardøkt der alle kjører intervaller i ønsket tempo opp flaktveitsvingene. På toppen tar man til venstre og returnerer ned til Stamples. Rundløypen er 3,2 km. Ypperlig trening for de som vil styrke kondisjon og hilse på melkesyren.

Tirsdag kl 17:30

Oppmøte: Vågsbotn Økt: Rolig rulletrening tur/retur Trengereid. Her skal tempo være rolig med fokus på sikker og effekt sykling i felt. Feltet sykler rolig samlet inn til Arna hvor rulle opprettes. I rundkjøringen på Trengereid er det matpause a 5 – 10 min. Oppsamling ved Risnes før feltet sykler tilbake til Åsane. Løype ca. 60 km. Pulje 2 kjennetegner roligere tempo og er forbeholdt nye ryttere som ønsker å prøve fellestrening. Kapteiner utnevnes på forhånd.

Torsdag: 17:30

Oppmøte: Vågsbotn Økt: Intervaller på Osterøy. Feltet sykler samlet til Osterøy i rolig tempo. Videre går turen mot Haus. Første intervall kjøres i bakken på Riksvei 566. Andre intervall kjøres fra toppen og ned mot rundkjøringen ved Riksvei 566/567. Siste intervall kjøres fra rundkjøringen og opp bakken igjen for felles samling og retur til Åsane. Ryttere kan velge å kjøre alle tre intervaller eller kun første. Løype ca. 80 km Kapteiner utnevnes på forhånd. Det oppfordres at medlemmer arrangerer helgeturer og andre felles langturer der andre medlemmer kan slå følge for en fin treningstur. For dette brukes hovedsakelig facebooksiden til Åsane CK Veteran. Vell møtt på trening!
Inn As
Knut Knutsen
Bergen Nord Tannhelsesenter
logo 2400x1340