Åsane CK

Sponsorer

Terje Solbakken Trafikkskole AS

Terje Solbakken Trafikkskole AS

Åsane CK setter veldig stor pris på at vi har en sponsor og samarbeidspartner som gjennom handling viser at de setter samarbeid mellom bilister og syklister i fokus. Lik siden til Terje Solbakken Trafikkskole du også for å vise at du setter pris på dette engasjementet og for å få med deg nyheter fra trafikkskolen. Solbakken har lang erfaring fra bransjen og tilbyr opplæring til sertifikat for klassene A1, A, B og BE.

Nettside: http://www.tsolbakken.no/.

Sparebank 1 - SR bank

SR – Bank 1

SR Bank er en totalleverandør innen Bank, Forsikring og Eiendom. De har særlig fokus på sparing, og hvordan du kan optimalisere din økonomi for fremtiden. SR – Bank arrangerer også gratis boligkvelder med foredrag om dagens boligmarked, samt andre spennende arrangementer. Avtal et uforpliktende møte for å se hvordan SR Bank kan endre din økonomi til det bedre.

Nettside: https://www.sparebank1.no.

Inn As

Inn As

Inn AS er Åsane CK lokale byggmester. Inn As har kvalifiserte fagfolk som leverer håndverk av høy kvalitet. Bedriften har ca. 20 ansatte. Vi tilbyr fagfolk med spesialkompetanse og lang erfaring til alt innen nybygg, totalentrepriser, rehabilitering, eneboliger, innredninger, kontor- og forretningsbygg.

Siden 1985 har bedriften levert fagkompetanse og opparbeidet seg ressurser til å utføre utfordrende oppdrag. Selskapet har som visjon å være en pålitelig aktør i markedet som setter sin stolthet i kvalitetsarbeid og fornøyde kunder. Inn AS har god erfaring med rehabiliteringsarbeider på eldre hus og antikvarisk restaurering. Vi har også et stort og innarbeidet nettverk med samarbeidspartnere.

Ønsker du kvalitet, fagkompetanse og punktlighet så er vi din byggmester i Bergen og omegn.

Kontakt oss for en kostnadsfri befaring og et uforpliktende tilbud.

Nettside: http://www.innas.no/.

Knut Knutsen AS

Knut Knutsen AS

Knut Knudsen As er en totalleverandør av elektriske installasjoner, og en av de eldste I sin bransje her i Bergen. Selskapet består av høyt kompetente elektrikere, montører og ingeniører som skredersyr løsinger tilpasset ditt behov.

Kontakt oss for en uforpliktende prat via telefon: 55363440, mail: firmapost@knut-knutsen.no eller besøk oss I våre lokaler I Sandviken i Bergen.

Nettside: http://knut-knutsen.no.

Bergen Nord Tannhelsesenter AS

Bergen Nord Tannhelsesenter AS

Bergen Nord tannhelsesenter har gjennom mange år vært en av Åsane CK sine trofaste sponsorer. Dette setter klubben stor pris på. Bergen Nord tannhelsesenter tilbyr det meste innen ordinær tannbehandling. Klinikken har spesialisttannleger innenfor tannregulering og protetikk. De innehar kompetanse på tannbehandling i narkose (sove under behandling) og har samarbeid med anestesilege relatert til dette.

Bergen Nord tannhelsesenter har fokus på smertefri behandling og ønsker ta godt vare på sine pasienter!

Åsane CK sine medlemmer får 15% rabatt ved bestilling hos tannlege Anders Finne ved Bergen Nord tannhelsesenter. Vennligst gi beskjed om dette på forhånd eller når du ankommer klinikken.

Åsaner CK anbefaler alle medlemmer å benytte klubbens sponsorer

Nettside: http://www.bgn-tannhelse.no/Forsiden/.

Trimtex

Trimtex Sport AS

Trimtex Sport leverer klubbtøy for Åsane CK. Produktene holder svært høy kvalitet og brukes av flere klubber på nasjonalt plan. Tre ganger i året åpnes draktportalen så medlemmer kan bestille klubbtøy. Trimtex sponser også ungdomsgruppen med bekledning. Åsane CK anbefaler alle medlemmer å benytte seg av klubbtøyet.

Nettside: http://trimtex.no/.

MX Sport Åsane

MX Sport Åsane AS

MX Sport Åsane er Åsane CK sin lokale foprankring innad sykkel og sportsutstyr. De ansatte ved MX sport holder et svært høyt kunnskapsnivå innen sport og friluft og etterstreber alltid den beste kundeopplevelsen.

Hos Mx Sport Åsane får medlemmer av Åsane CK 15% avslag på ordinære varer, og har prioritet ved service på sykkelverkstedet. En andel av butikkens omsettning fra ÅCK medlemmer blir også refundert tilbake til kluben ved årsoppgjør. Åsane CK oppfordrer alle medlemmer til å støtte sin lokale sykkelbutikk.

Nettside: http://www.mxnett.no/mx-sport-asane.

Stamina Hot

Stamina Group AS

Stamina Group AS er et komplett treningssenter i hjerte av Åsane. De kan tilby et bredt utvalg av spinning og gruppetimer, samt store områder for frivekter og assistert trening. I vintersesongen benytter Åsane CK seg av Stamina til spinning for å bygge grunnlaget for neste sesong. Daglig leder og syklist Kenneth Hamre anbefaler også styrketrening for syklister, da dette øker både styrke og mobilitet parallelt med forebygging mot skade.

Som medlem i ÅCK har man rabatterte priser på de ulike medlemskapene hos Stamina Åsane.

Nettside: https://www.staminagroup.no/.

Bergen Bike Fit Studio

Bergen Bike Fit Studio

Optimal sittestilling er en viktig faktor for å lykkes som syklist. Åsane CK er glad for samarbeidet med Bergen Bike Fit studio som tilbyr sykkeltilpassning ved bruk av det anerkjente Retul systemet. Medlemmer av Åsane CK har 30% rabatt på tilpasning hos Bergen Bike Fit Studio.

Nettside: http://bergenbikefitstudio.no.

Terskel Test

Terskel Test

Kartlegging av laktatsoner er et nyttig hjelpemiddel innad treningsarbeidet til mange. Ved å kartlegge intensitetsoner og maks oksygenopptak vet man til enhvertid hvor mye man belaster kroppen.

20 % rabatt til ÅCK`s medlemmer.

Nettside: http://terskeltest.no/.

Akupunktør og Fysioterapeut Lars Mjaavatn

Lars er utdannet fysioterapeut og akupunktør. Han har lang erfaring med rehabilitering, skadeforebyggende arbeid og muskelterapi. Lars hjelper deg å holde kroppen skadefri gjennom hele året. Rabatter på timebehandling hos Lars.

Holder til på Stamina.

Nettside: https://mjaavatn.wordpress.com/.

Terje Solbakken Trafikkskole AS
Sparebank 1 - SR bank
Inn As
Knut Knutsen
Bergen Nord Tannhelsesenter
Trimtex
MX Sport Åsane
Stamina Hot