Åsane CK

Ritt

Sykkelsesongen 2016 har Åsane CK gleden av å invitere til følgende ritt

IKEA CUP

Arrangementsdatoer for IKEA CUP 2016 er lagt til:

Rittene kjøres som gateritt i en rundløype rundt IKEA Åsane. Klasseinndelingen vil bestemmes på grunnlag av rytterens valg og ambisjonsnivå. På denne måten kan yngre ryttere få måle krefter mot eldre rytter og dra nytte av et godt treningsutbytte.

Parallelt med IKEA CUP arrangeres også IKEA CUP Barneritt for aldersgruppen 6 – 9 år. Løypen er her en avgrenset rundløype inne på parkeringsplassen til IKEA Åsane. Formålet er å inspirere til fysisk aktivitet og gøy på sykkel for de minste.

IKEA cup 2016 Invitasjon

Flaktveitrunden

Søndag 01.05.2016 arrangeres Flaktveitrunden i Åsane. Dette er et kriteritumsritt i en hektisk og krevende rundløype over 3,7 km. Løypen inneholder blant annet stigningen opp Flaktveitsvingene som også ble benyttet under NM i Bergen 2012.

Innbydelse Flaktveitrunden 2016

Åsane Lagtempo

Tirsdag 14.06.2016 arrangeres Åsane Lagtempo på Osterøy. Dette er regionens eneste ritt innen sinn gren og arrangeres i en virkelig krevende løype.

Hvert lag stiller her med tre ryttere. Åsane CK oppfordrer så mang som mulig til å delta og utfylle komplette lag. Det er mulig å mikse lag på kryss av klubber og aldersgrupper dersom nødvendig. Lagets aldersgruppe bestemmes av lagets yngste rytter.

Løypen går på 566 via Rødland og Kleivland ved vendemål i rundkjøringen der 566 møter 567. Distansen på løypen er totalt 10,7 km.

Kyrkjekrinsten MTB

Onsdag 17.08.2016 arrangeres Kyrkjekrinsten MTB i Åsane. Rittet er en del av Continentalcup 2016. Rundløypen er en variert og delvis teknisk løype som innbyr til mye lek og moro. Terskelen for å delta er lav, og anbefales uansett hvilken gren innen sykkel mann driver.

Invitasjon til rittet vil bli lagt ut under nyheter.

Terje Solbakken Trafikkskole AS
Sparebank 1 - SR bank
Inn As
Knut Knutsen
Bergen Nord Tannhelsesenter
Trimtex
MX Sport Åsane
Stamina Hot